Vegetarisk kost

Då jag var vegetarian i över fyra år så tycker jag det är viktigt att då och då äta vegetariskt. Det är ju jättegott! Den här skålen ovan slängde jag ihop i förrgår. Spenat, tomat, gurka, halloumi, mozzarella, avokado, kikärtor, och pinjenötter är vad ni finner i den! Äter ni vegetariskt? 

Kommentarer
Hannah

Ser mumma ut! Jag är vegan, så man kan väl säga att jag äter mycket vegetariskt, hehe.

Tycker det är jättebra med folk som äter vegetariskt och förstår vitsen med det även om man äter kött också.
Att det finns så många som klagar på att vegetariskt är äckligt är för mig en gåta. Jag menar det finns ju hur mycket gott och som helst om man bara öppnar ögonen och släpper det där med att vegetarianer bara äter sallad och morötter.

2013-04-25 14:51:15
Maja

Jag har varit vegetarian i ett år och sju månader (fast vem räknar, haha?), och tycker att det är ett av de bättre beslut som jag har tagit! Innan så kunde jag ha dåligt samvete och må illa efter att jag ätit kött, bara för att man vet vad det är. Jag säger inte att man inte ska äta kött, det är upp till var och en, men jag personligen mår bättre i själen av att hålla mig till en vegetarisk kost. Det är dock lite tråkigt att jag inte kan äta halloumi just nu, då jag utreder om jag är laktosintrollerant. Det är ju så himla gott!

2013-04-25 15:50:27
URL: http://feelslikeflyiing.blogg.se
Julia

Åh så gott!!

2013-04-25 19:54:35
Helga

Har varit till och från i ca 10 år... äter kött om jag blir sugen på det men är inte särskillt förtjust i det så blir väldigt sällan. Senaste två åren har jag varit vegetarian på heltid i alla fall. Gott! :)

Svar: Jaså? Ja, samma här. Får jag välja är det inte kött som hamnar på min tallrik. Äter det dock då och då just för att få i mig järnet och det dära.. Främst är det kyckling och fisk som hamnar på min tallrik. :)
evelaan.blogg.se

2013-04-25 21:39:55
URL: http://helgals.wordpress.com
jen

jag är lat och äter aldrig vegetariskt, har aldrig orkat googlat upp något recept.:)

Svar: Att laga vegetariskt är inte svårt! Testa vetja :)
evelaan.blogg.se

2013-04-25 21:40:26
URL: http://jenofgefle.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: