Recension - proteinbars med smak av pepparkaka

One Whey BAR är välkänd för sin gda smak samtidigt som den har ett balanserat innehåll av högvärdigt protein, kolhydrater och fett anpassat för dig som tränar. Baren innehåller tre sorters protein; vassleproteinisolat, mjölkprotein & äggalbumin och är täckt med et tunt lager mörk choklad med 58% kakaohalt. One Whey BAR passar dig som vill ha en behändig och god bar sm mellanmål samt före och efter träning. 

One Whey® BAR är det perfekta mellanmålet för alla som tränar och vill öka sin återhämtning, muskeluppbyggnad och energi.

+ 17 g högvärdigt protein
+ Praktiskt mellanmål
+ Mörk choklad (58%)
+ Glutenfri

Protein från vassle, mjölk och ägg består av aminosyror vilka stödjer muskelåterhämtningen samt bygger upp dina muskler. För att förhindra muskelnedbrytning, speciellt för aktiva personer, är det viktigt att få i sig tillräckligt med protein varje dag. Då musklerna bryts ner vid träning och endast byggs upp om tillräckliga mängder aminosyror finns tillgängliga kan en tränande person ha ett större behov av protein. One Whey® BAR är en utmärkt källa till protein med hög biotillgänglighet samtidigt som den är låglaktos och glutenfri.

One Whey® BAR är en bar med fullvärdigt protein med ett högt biologiskt värde och innehåller samtliga essentiella aminosyror, EAA, och grenade aminosyror, BCAA.

 Såhär står det alltså om fitnessgurus proteinbars med smak av pepparkaka på deras hemsida. Låter väl hur bra som helst!? Gillar verkligen att den är glutenfri och låglaktos då jag är känslig för sådant! 
Så vad tyckte jag om dessa då? DRÖÖÖMGODA! Jag brukar inte vara ett fan av att använda pepparkakskryddor i annat än just riktiga pepparkakor, det faller inte mig i smaken, oftast. Men denna baren alltså, det mörka chokladöverdraget blandat med mjuk pepparkakssmak - smälte riktigt i munnen! 
Skulle absolut kunna byta ut en riktig pepparkaka mot en sådan bar, any time! Som de själva säger; pepparkaka, nu med protein! 
Eftersmaken var dock lite för stark för mig, men det löste sig fort genom att ta en ny tugga. ;) 
(bild lånad från eatmoveimprove på instagram)

Så ja, jag rekommenderar verkligen dessa barsen till er. Smidigt att ha i väskan när man är on the go, och hungern slår till. Ni kan köpa proteinbarsen här (<--klick) Om ni inte gillar pepparkaka har de även många andra smaker! T.ex choklad/mint, hur gott!? 


Kommentarer
Daniella 🌙

något att tänka på är den höga kolhydrathalten med, vill man vara ute efter proteinet finns det bättre bars utan kolisar. kram ♥

2013-12-15 06:02:02
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: