Kondition

Godmorgon! Har precis tagit PWO för att strax promenera iväg till gymmet för att köra ett hårt konditionspass. Får se om knäna tillåter mig att springa, annars blir det Octane för hela slanten. 
Standardfrukosten - kvarg/keso toppat med banan, hallon, granola. Äggsmörgås! 

Kommentarer
Klara

Vad tar du för pwo? Fitnessgurus? :)

Svar: Beställer min från mmsports:)
evelaan.blogg.se

2013-06-16 16:46:52
Tomorrow Means Today

Gud vad gott det ser ut!

2013-06-16 19:46:33
URL: http://www.tomorrowmeanstoday.wordpress.com
Becca

Hej! Ett tips är att köra intervaller. Jag brukar köra 15st och det blir 3km. Dock kan man också köra mer eller mindre också :) för om man springer långt o mycket så bryter du istället ned musklerna. :) Tycler du är riktigt duktig på träning o älskar din instagram!!

2013-06-16 20:09:33
URL: http://rebeccaturesons.blogg.se
Feg anonymis :(

Gillar verkligen din instagram och blogg! Du är verkligen en stor inspiration och beundrar dig massor! Undrar över en sak bara. Du måste inte svara, men det skulle vara till hjälp! Har du fått tillbaka din mens? (Läste på din ig att du inte fått det för ett tag sen). Förstår om det är en personlig fråga och att du kanske inte vill svara. Men jag är lite oroad över mig själv. Jag har inte fått tillbaka den trots att jag börjat äta mer och sådant. Jag är rädd att jag inte kommer kunna få barn i framtiden, alltså att jag aldrig kommer få tillbaka den. Visst, det är ju skönt nu att man slipper bry sig om det nu. Men i framtiden, då vill jag ju ha en egen familj.. Vet du om man kan ta något tillskott eller något som hjälper en att få tillbaka mensen utan att behöva gå upp i vikt? Eller hur ska jag göra? Hur gjorde du?

2013-06-16 21:56:54
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: