Rödbets- och quinoabiffar

Spenderade gårkvällen (kan man ens säga så, haha?) med att göra matlådor åt mamma. Rödbets- och quinoabiffar blev det! Samt en sallad på groddar, gurka, tomat, fetaost och avokado. 

Idag blir det att göra egna matlådor åt mig, med kyckling istället. Eller kanske nötfärsbiffar? Hm.. Får se. Har ni några tips på vad ni stoppar i matlådorna? Eller ni kanske inte "foodpreppar" för flera dagar, utan tar gårdagens middag i lunchlådan? :) 
 

Kommentarer
fight4fit

Vad goda biffarna ser ut! Hur gör du dem?

2013-06-24 15:56:53
URL: http://www.fight4fit.se
M

Typ omelett och grytor funkar alltid som matlåda! Eller så gör jag en sallad kvällen innan. Annars går jag till närmsta affär o köper en burk kvarg/keso, nötter och någon frukt, så har jag en färdig lunch :)

Svar: Mums! :) Har aldrig testat att ha omelett i matlåda. Känns inte som att det borde bli gott, haha!? Men kanske värt att testa.
evelaan.blogg.se

2013-06-24 16:56:06
Thilda

Gud va gott det såg ut! Jag brukar nästan alltid ha samma saker i mina matlådor känns det som, kyckling/kalkon & råris + grönsaker slår liksom aldrig fel haha! Men jag kanske borde prova på de där biffarna, så jag får lite omväxling ;)

Svar: Nä, kyckling går alltid hem ;)
evelaan.blogg.se

2013-06-24 20:49:57
URL: http://thildes.blogg.se
molnfigur.blogg.se

jag vill också gärna ha reda på hur du får ihop biffarna! :)

2013-06-24 21:40:00
URL: http://molnfigur.blogg.se/
Julia H

Hej fina du! Åh vad jag älskar din blogg! Haha, kanske lite smått random såhär att komma med den här kommentaren men.. Jag tycker du är en grym tränings/hälso inspiration ! Att få läsa din vardag får en att bli inspirerad och känna igen sig i saker och ting (jag har också haft en tidigare ätstörning, och vet hur svårt det kan vara att finna en bra "balans" i allt igen. Tankar, maten, träningen -allt har ju påverkats av ens tidigare tänk. Men nu har allt blivit bättre för mig och jag känner att jag äntligen "är på banan" igen! Och att se ens tidigare historia som en styrka och efarenhet - och inget man ska skämmas över och blunda över. Jag kan ha fortfarande tuffa dagar då man bara vill ge upp och skita i allt,, men att då komma in och få läsa grymma tjejers bloggar, som din, ger en själv kraft & energi att vilja forsätta kämpa igen! Och det är så jäkla inspirerande! Jag menar det! Jag tycker du är grym som kan förmedla en sådan energi och styrka på internet till andra! (För jag lovar att det finns säkert flera som känner likadant som jag!) Du kanske inte vet om det själv eller tänker på det men du ger ut mycket positivt med din blogg! Hoppas du verkligen tar åt dig det jag skriver till dig, för jag tycker du är värd att få höra dessa ord! Stora kramar och positiva energifläktar till dig! ♥♥♥ /Julia

Svar: Åh, läste detta i nattmössan (tidigt imorse alltså, hehe) och kan inte säga annat än att det gjorde min dag! Vad glad jag blir! Just sådana här personer som du som gör att jag orkar fortsätta driva bloggen samt instagram när jag får dumma kommentarer eller bara inte orkar. Känner ofta att min blogg är så tråkig och oinspirerande, haha!
Och vad glad jag blir att det går bra för dig! Kram och ta hand om dig!
Och tack igen för din fina, fina kommentar <3
evelaan.blogg.se

2013-06-24 23:58:23
Elina

Kan du inte lägga upp receptet på biffarna? Dom såg jättegoda ut! :)

2013-06-25 09:10:46
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: