Questbars cookies and cream

Mm, har ni sett denna godingen som Questnutrition just släppt? Questbar med smak av Cookies and Cream, hur gott?! 
Har redan lagt en beställning på en box ovan, så den anländer förhoppningsvis inom kort! VIlken är er favoritsmak av Questbars? :) 

4 februari

Hola! Låter bloggandet ligga lite på is just nu, då jag har en del planer som smids as we speek ;) Men helt dött ska det ju inte vara! 
Dagen till ära började jag med en kopp kaffe, hoppade i kläderna och stack till läkaren (självklart borstade jag tänderna innan, duuh). 40 minuter senare gick jag därifrån, nöjd med samtalet/undersökningen, hem för frukost. Blev standardfrullen som ni ser nedan, choklad prottegröt med äggknäcke. Hur många månader har jag inte ätit det nu?! Ska sanningen fram kan jag äta det iallafall två gånger på en dag ibland, haha. Det är så gott ju!
Därefter bar det av till gymmet för ett bröstpass, ytterst otaggad for once men gjorde vad jag skulle och blev desto mer pepp längs vägen. Avslutade faktiskt passet med 3 set dips med 5 reps! Inte testat göra dips på urlänge, då jag failade för någon månad sedan och ställningen är mitt i gymmet, haha. För feg alltså. Men idag gav jag mig f*n på att iallafall testa, och tur var väl det! 

Nu har jag just klivit ur duschen (sitter i handduk, lol) och ska göra mig iordning för att sedan träffa P. Ha en fin kväll vänner! 

Puss

Hej på er! Vad rara ni är, tackar så hemskt mycket på den fina responsen jag fick på mitt tidigare inlägg. Betyder mycket! 
Just nu är jag värdelös på att blogga, ganska dålig på det mesta för tillfället faktiskt. Orkar inte ta ansvar, och så får det vara nu. Jag behöver fokusera på att komma på fötter, inte massa krav. Men jag försöker att uppdatera iallafall! Har tröttnat en del på att vara en "offentlig person" eller vad man ska säga, därför har jag satt mitt instagramkonto på privat, men det är fortfarande samma bilder som kommer postas. Ingenting ändras, bara jag som vill hålla lite koll på vem som faktiskt följer mig. 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen pysa iväg till gymmet för antingen ett löppass eller benpass, vi får se vad jag känner för. :) Ha en bra dag!